Kreative og skreddersydde løsninger

Lek, innovasjon og utvikling er noe av det viktigste vi jobber med. Derfor har vi Alpha-avdelingen vår, som jobber med å utvikle  interaktive og automatiserte løsninger til våre kunder.

Fra kun å være en teknisk leverandør har vi med Alpha-avdelingen utviklet oss til å være en leverandør som jobber med å lage innhold som engasjerer ditt publikum. Vi sørger for at ditt budskap blir formidlet akkurat slik  du ønsker.

Mulighetene er uendelige innenfor innholdsformidling, og teknologien har i dag gjort det enkelt og kostnadseffektivt å lage komplette løsninger for nformasjonsflyt.

Noen ganger vet kunden hva de trenger, da skreddersyr vi en løsning til dem. Andre ganger har de bare en utfordring de ikke vet hvordan de løser. Da jobber vi tett med kunden for å forstå utfordringen, og finne den beste måten for de å løse dette på.

 

Les mer om Alpha-produktene våre

Les mer om skreddersydde løsninger

  • Facebook Social Icon

Interaktivt møtesystem for landsmøter og generalforsamlinger med taleliste og votering

Ta pulsen i salen, innhent informasjon, skap diskusjon, og vis resultatene på storskjerm.

ipadppt.png

Registrer gir deg enkel oversikt over om dine gjester har sjekket inn, eller hvor de befinner seg. Med digital valuta og barfunksjonalitet, er dette et must for ethvert event

Har du mange parallellsesjoner eller flere scener på ditt arrangement? Med vår infoskjermløsning gir du interaktiv guiding til dine publikummere

 
Skreddersydde løsninger

Gjennom de siste årene har vi vært med på mange morsomme og rare prosjekter. Alle har vært veldig vellykkede, men veien til målet kan være tornefull når man driver med nybrottsarbeid. 

Scoreboard

Vårt scoreboardsystem hadde sin debut på Ullevaal stadion i 2014.

Systemet er kostnadseffektivt og brukervennlig og skreddersys til din klubb eller idrett. Dette systemet kan også leveres som permanent installasjon. Scoreboard har alle funksjoner du kjenner fra TV-grafikken og kan erstatte den tradisjonelle scoringstavlen med en interaktiv og visuelt appellerende skjerm. Har du en eksisterende led-skjerm eller andre typer skjermer i hallen eller på stadion, er scoreboard enkelt å integrere. Har du ikke egen skjerm, er Scoreboard i kombinasjon med vår Bobby en god og kostnadseffektiv løsning til både innedørs- og utendørsidretter.

MMS-basert sociawall

Noen ganger er ikke alt innhold egnet for deling på internett. Med vår MMS-løsning tilbyr vi en privat strøm av bilder, kun via egne servere, fra ditt arrangement til storskjerm. MMS-løsningen støtter alle typer kameratelefoner med MMS-funksjonalitet. Levering av bildestrømmen tilpasses ditt arrangement og dine skjermflater og som moderator har du full kontroll på hva som publiseres til skjerm.

BBC Earth-lansering med Augmented Reality (AR)

Digitalt skilting med utvidet virkelighetsoppfatning.
 

På oppdrag for BBC, laget vi et morsomt reklameprosjekt i forbindelse med lanseringen av BBC Nature. Tre busskur i Oslo ble utstyrt med høykantskjermer. Et kamera filmet området på baksiden av skjermen, slik at skjermen så ut som et vindu. Plutselig dukket en pingvin opp og spaserte en tur på Sagene, og en slange kom buktende ned fra taket på holdeplassen på Aker brygge. Mange busspassasjerer fikk seg en liten støkk den måneden kampanjen pågikk, og oppmerksomhetsgraden var meget høy.

Se videoen på youtube

Vil du bli milionær?

Vil du gjenskape den åndeløse spenningen fra 2000-tallets fredagskvelder på ditt arrangement? Vi har gjenskapt “Vil du bli millionær”-konseptet til bruk i livesammenheng med fokus på engasjerte deltakere og publikummere.

Hologram

For Kirkens Bymisjon i Oslo ble det laget en kampanje for å sette fokus på synligheten til hjemløse i gatebildet. Ved hjelp av et hologram dukket en hjemløs person opp i gatebildet og “tok kontakt” med forbipasserende. Denne løsningen kan brukes både live og med forhåndsinnspilt materiale.

Smileboks

Liker du blide kunder? Vår smileboks måler hvor bredt de smiler og gir belønning etter bredden på smilet, perfekt for rabattkampanjer eller for å få blide mennesker inn i salen. Smileboksen så dagens lys i 2015 i et prosjekt for Fjordline der kundene smilte seg frem til rabatter.

Parallakse

På Sime i Cirkusbygningen i Stockholm leverte vi en levende flerdimensjonal bakgrunn, der innholdet beveget seg parallelt med foredragsholderen. Effekten er kjent som parallakse og gir seeren inntrykk av et tredimensjonalt og levende scenerom.

Jeopardy

“Hva var 90-tallets store TV-hit i Norge?” Vi har gjenskapt dette spillet, og kan skreddersy ”svarene” til din kunde.

En engasjerende aktivitet som er perfekt til oppsummering, eller til å få opp temperaturen etter lunch.

Denne løsningen kjøres på lokalets storskjerm. Men for å virkelig få den gode jeopardy-følelsen, anbefaler vi at man i tillegg har spillerskjermer foran hver deltager.

1 / 2

Please reload

 

© 2020 Trippel-M levende bilder AS   |   996 658 619 MVA