Flerkameraproduksjon

Skal du ha en profesjonell kameradekning av ditt arrangement, er våre systemkameraer et opplagt valg. Flere kameraer skaper et mer levende innhold og holder interessen oppe. En kamerakran gir følelsen av fart og dynamikk i bildet og får frem wow-effekten. Med våre profesjonelle fotografer, kreative produsenter og stødig kamerakontroll, sørger vi for at at produksjonen skinner.


Noen ganger er det ikke plass til et stort kamera og en fotograf. Et remotekamera er en svært plasseringsvennlig løsning, og gir bilder man ikke trod- de var mulig. Kameraene styres fra teknisk posisjon og er svært  eksible. Perfekt som scenekameraer eller til sportsarrangementer, der plassering av vanlige kamera med fotograf er forstyrrende eller umulig.

 

Buss

Vår mest avanserte flerkameraenhet er OB-bussen. Den er svært kompakt og plasseringsvennlig og er prerigget for åtte kameraer. Med sin svært effektive innredning er det plass til opptil 8 personer fordelt på to slowplasser, regi, KK, egen lydbu og fortsatt plass til tre produsenter i tillegg. Et opplagt valg når tidsbruken fra parkert buss til klar til sending er kort og plassen innendørs er begrenset. Med Barnfind-systemet kan alle åtte kameraer kobles til bussen kun med en kabel via en stageboks, noe som gjør kabeltrekking gjennom trange luker og kjellerrom til en ting fra fortiden. Bussen har det siste året produsert blant annet: Amandaprisen i Haugesund, Øyafestivalen i Oslo, flere konserter for Oslofilharmonien samt Foreningen Nordens Jubileumsgalla fra Nationaltheatret i Oslo. 

Ross

Ross er et av de kraftigste rack-løsningene i det skandinaviske markedet i dag. Enheten er svært kompakt og gir deg nok fleksibilitet til både små og store produksjoner.

 

I standardkonfigurasjonen innholder racket en komplett firekameraløsning med en stor bildemikser, lydmikser, kk, og monitoring. Skulle du ha behov for mer, er racket klargjort for 8 kameraer med tally og kommunikasjon, 2 slow-maskiner(EVS) og et stort antall mac-er eller pc-er.

 

En av hovedfordelene med vårt OB-rack er at det er svært plasseringsvennlig og forholdsvis lett å transportere. Her er det ikke nødvendig å booke parkeringsplass til en OB-buss. Vårt OB-rack går lett inn gjennom vanlige dører og har vært satt opp til produksjoner midt i skiløyper, på loftet i et lite teater, eller spredt litt rundt i ei lita hytte. Felles for disse lokalitetene er at du ikke hadde fått plass til en OB-buss, og ville ha brukt lang tid til å bygge en spesialløsning. Vårt OB-rack kan løftes og bæres nesten over alt og er operativt på svært kort tid.

Chandler

Vårt OB-Rack, Chandler, er en kompakt og plasseringseffektiv rack-enhet med 32-kanals lyd, plass opp til 8 kameraer, med GreenGo kommunikasjon og tally til alle.

I standardkonfigurasjonen innholder racket en komplett flerkameraløsning med en bildemikser, lydmikser, kk, og monitoring. Skulle du ha behov for mer, er racket klargjort for opptil 8 kameraer med tally og kommunikasjon.

En av hovedfordelene med vårt OB-rack er at det er svært plasseringsvennlig og forholdsvis lett å transportere. Her er det ikke nødvendig å booke parkeringsplass til en OB-buss. Vårt OB-rack går lett inn gjennom vanlige dører og har vært satt opp til produksjoner midt i skiløyper, på loftet i et lite teater, eller spredt litt rundt i ei lita hytte. Felles for disse lokalitetene er at du ikke hadde fått plass til en OB-buss, og ville ha brukt lang tid til å bygge en spesialløsning. Våre OB-rack kan løftes og bæres nesten over alt og er operativt på svært kort tid.

Hvilken linse trenger jeg får å få et fint nærbilde?

Avstand 

0-20m

20-40m

40-80m

80-100m

Anbefalt linse

17x 

40x 

86x

100x

© 2018 Trippel-M levende bilder AS   |   996 658 619 MVA