ABOUT US

I’m a paragraph. Use this space to tell people more about what you do and the services you offer. Double click here or click Edit Text to get started.

Kamera-produksjon

Våre flerkamera-rack, er av de kraftigste rack-løsningene i det skandinaviske markedet i dag. Enhetene er svært kompakte og gir deg nok fleksibilitet til både små og store produksjoner. Kombinert med lav vekt, lite fotavtrykk og rask oppriggstid, gjør det våre produksjonsrack til et soleklart førstevalg for mange arrangementer.

De seneste årene har vi fanget bl.a Slottsfjell, Findings, By:larm, Marcus og Martinus, We Love The 90s, Karpe Diem, Sommertid, Norway Cup, Ekstremsportveko, Kongsbergjazz og en lang rekke andre festivaler og arrangementer på video og distribuert bildene både lokalt og ut til publikum verden over.

 

Hvordan kan vi utvide bruk av arenaskjermer for å fange publikums oppmerksomhet, sørge for sikkerhet og informasjonsflyt, samhandling og underholdning, samt å tilby større sponsorsynlighet i et globalt multimediamarked?

Arenaskjermer - mer enn en stor TV?

 

BOBBY

Med totalvekt på under 3500 kg og en kompakt
størrelse, kan vår mobile LED-skjerm, Bobby trekkes av en kraftig personbil og enkelt manøvreres til riktig posisjon. Skjermen kan også roteres inntil 360 grader, slik at du får skjermen i akkurat den vinkelen du ønsker, uavhengig av hengerens posisjon.

I Bobby sitter det en Absen XD6, 6,67mm LED-skjerm,
en svært lyssterk skjerm på 6000 nit. Den kan brukes i temperaturer ned til 20 minusgrader og opp til 50 plussgrader, noe som gjør den svært godt egnet fo norske forhold. Bobby er også utstyrt med aggregat slik at han kan operere uten behov for landstrøm.

Bobby har et fullt utstyrt kontrollrom. Dette er satt opp med en 5 kanals bildemikser, en 32-kanals lydmikser og to avviklingsmaskiner. Bobby er prekablet for fire kamerakjeder. Perfekt for et mindre arrangement.

 

Glux Batn6

Vår nye Glux 6,9mm-skjerm er på grunn av sin lave vekt, (kun 10 kg/kvm) en perfekt skjerm til backdrop og dekor, men har også lav nok pikseltetthet til at den og gir et pent kamerabilde som sideskjermer. At den også har en åpen struktur gjør at den er mer motstandsdyktig mot vindkast enn andre typer skjermer på markedet. Den har også en del kreative biter som trekanter og kvadrater og kan også monteres i hjørner fra 90 til 180 graders vinkel.

Spesifikasjoner

Vekt per KVM

Pixel pitch

Lysstyrke i NIT

IP grad

Watt per KVM (maks)

Watt per KVM (snitt)

Gjennomsiktighet

Arbeidstemperatur

 

10 KG

6,94 mm

5000

65

540

270

35%

-25° - +60°C

 

Martin Face5

Vår Face 5-skjerm er vårt foretrukne valg når billedkvalitet og formfaktor er i høysete. Denne skjermen har 5,2mm pitch og kan bygges i 16:9 format i en lang rekke størrelser, fra 2m bredde og oppover, noe som gjør den perfekt som skjerm for kameraproduksjon. IP65 på front- og bakside gjør det skapt for norske regnfulle somre og med Martins anerkjente P3-kontroller gjør det konfigurasjonen til en lek. Kan både henges og bygges fra bakken.

Spesifikasjoner

Vekt per KVM

Pixel pitch

Lysstyrke i NIT

IP grad

Watt per KVM (maks)

Watt per KVM (snitt)

Gennomsiktighet

Arbeidstempratur

 

37,5 KG

5,2 mm

5000

65

679

226

0%

-20° - +45°C

© 2020 Trippel-M levende bilder AS   |   996 658 619 MVA