Mapping

Den morsomste flaten vi vet om er din flate. Det kan være en ballong, en ballkjole, en seilbåt eller en byggningsfasade. Kjedelige konferanserom gjøres om til levende horisonter. En svært kostnadseffektiv løsning, som gir stor wow-effekt.

Visningsflater

Lerret
Vårt standardsortiment av rammelerret spenner fra 16:9-lerret på 266 x 150 cm til superwidelerret på 1500x500 cm. I tillegg har vi det vi kaller superduperwide-lerreter på opptil 1700x360 cm og kvadratiske lerret. Ønsker du lerret i en annen form eller størrelse, lager vi det på bestilling. Alle lerreter kan leveres med perforert lerretsduk, slik at de kan henge foran PA-anlegg uten å forringe lyden i særlig grad.

Mapping
Den morsomste  flaten vi vet om er din  flate. Det kan være en ballong, en ballkjole, en seilbåt eller en bygningsfasade. Kjedelige konferanserom gjøres om til levende horisonter. En svært kostnadseffektiv løsning, som gir stor wow-effekt.

LCD-skjermer
Vi lever et bredt utvalg av skjermer fra 22 til 75 tommer. En plasseringsvennlig 55-, eller 75-tommers skjerm gir stor  fleksibilitet i utfordrende lokaler, der ikke alle har god sikt til hovedvisningen. De fungerer også utmerket til dekor eller som informasjonsskjermer.

 

LED
Vår Martin Face5 5mm LEDskjerm er en fryd for øyet. I tillegg til å være finpikselert og lyssterk, er den støvtett, sprutsikker og plasseringsvennlig både innendørs og ute i all slags vær.


Vår portable led-skjerm, «Bobby», er en kostnadseffektiv, plasseringsvennlig og tidsbesparende løsning for utendørsproduksjoner. Med innebygget kontrollrom for kamerproduksjon, kan vi ha skjerm og full kameraproduksjon operativt i løpet av svært kort tid.

Store flater

Store forsamlinger krever store visningflater. Skal ditt budskap nå ut, selv til deltakeren på bakerste rad, er det viktig med visningsflater som er store nok.

 

Kamerabilder, presentasjoner, anslagsvideoer og alt annet levende innhold tar seg best ut når størrelsen på flaten og dens plassering er riktig i forhold til størrelsen på lokalet og publikumsantallet. Våre medarbeidere gir deg gode råd om den mest effektive og hensiktsmessige løsningen til ditt arrangement.

Er ikke våre standardstørrelser optimale til ditt lokale, skreddersyr vi løsninger til deg.

Våre lerreter:

Våre projektorer:

Digital Projection

Higlight Laser 11k

Epson EB-L1755U

Barco UDX 4K32

Små flater

Vi leverer et bredt utvalg av skjermer fra iPad mini til 75-tommers størrelse.

Våre plasseringsvennlige 55-, og 75-tommers skjermer gir stor fleksibilitet i utfordrende lokaler, der ikke alle har like god sikt til hovedskjermen. Perfekt til dekor og som informasjonsskjermer.

En 46-tommers skjerm liggende på scenen, gjør seg utmerket som påsynsmonitor eller nedtellingsur. Våre spesialdesignede scenebokser er diskrete og tilpasses enkelt til eksisterende scenedekor.

På hvilken avstand får jeg den samme opplevelsen som på laptopen min?

55”-skjerm

75”-skjerm

266x150 cm lerret

372x210cm lerret

533x300 cm lerret

630x350 cm lerret

800x450 cm lerret

– 3,5 m

– 5 m
– 7,5 m

– 10 m

– 15 m

– 18 m

– 23 m

BOBBY

Med totalvekt på under 3500 kg og en kompakt
størrelse, kan vår mobile LED-skjerm, Bobby trekkes av en kraftig personbil og enkelt manøvreres til riktig posisjon. Skjermen kan også roteres inntil 360 grader, slik at du får skjermen i akkurat den vinkelen du ønsker, uavhengig av hengerens posisjon.

I Bobby sitter det en 16 kvm Absen XD6, 6,67mm LED-skjerm,
en svært lyssterk skjerm på 6000 nit. Den kan brukes i temperaturer ned til minus 20 og opp til 50 plussgrader, noe som gjør den svært godt egnet til norske forhold. Bobby er også utstyrt med aggregat slik at han kan operere uten å være tilkoblet landstrøm.

Bobby har et fullt utstyrt kontrollrom. Dette er satt opp med en 5-kanals bildemikser, en 32-kanals lydmikser og to avviklingsmaskiner. Bobby er prekablet for fire kamerakjeder, men det kan utvides etter behov. En perfekt flate for ditt utendørsarrangement.

Last ned specsheet

 

Glux Batn6

Vår nye Glux 6,9mm-skjerm er på grunn av sin lave vekt, (kun 10 kg/kvm) en perfekt skjerm til backdrop og dekor, men har også lav nok pikseltetthet til at den og gir et pent kamerabilde som sideskjermer. At den også har en åpen struktur gjør at den er mer motstandsdyktig mot vindkast enn andre typer skjermer på markedet. Den har også en del kreative biter som trekanter og kvadrater og kan også monteres i hjørner fra 90 til 180 graders vinkel.

Spesifikasjoner

Vekt per KVM

Pixel pitch

Lysstyrke i NIT

IP grad

Watt per KVM (maks)

Watt per KVM (snitt)

Gjennomsiktighet

Arbeidstemperatur

 

10 KG

6,94 mm

5000

65

540

270

35%

-25° - +60°C

Last ned specsheet

Martin Face5

Vår Face 5-skjerm er vårt foretrukne valg når billedkvalitet og formfaktor er i høysete. Denne skjermen har 5,2mm pitch og kan bygges i 16:9 format i en lang rekke størrelser, fra 2m bredde og oppover, noe som gjør den perfekt som skjerm for kameraproduksjon. IP65 på front- og bakside gjør det skapt for norske regnfulle somre og med Martins anerkjente P3-kontroller gjør det konfigurasjonen til en lek. Kan både henges og bygges fra bakken.

Spesifikasjoner

Vekt per KVM

Pixel pitch

Lysstyrke i NIT

IP grad

Watt per KVM (maks)

Watt per KVM (snitt)

Gennomsiktighet

Arbeidstempratur

 

37,5 KG

5,2 mm

5000

65

679

226

0%

-20° - +45°C

Last ned specsheet

 

Flerkamera

En flerkameraproduksjon løfter ditt arrangement og bringer tilskuerne nærmere det som skjer på scenen. Flere kameraer gir flere muligheter til å skape et levende og dynamisk uttrykk.

Les mer >

© 2020 Trippel-M levende bilder AS   |   996 658 619 MVA