ABOUT US

Regjeringen har innført strenge retningslinjer for samling av mennesker. Derfor står Oslo Streamingsenter klar til å hjelpe deg med å formidle ditt budskap. Tre studioer i forskjellig størrelse står klare til booking fra starten av september 2020. Vi har også utvidet våre vanlige streamingtjenester, så ta kontakt for mer informasjon.

Redundans og oppetid

All vår IT-infrastruktur, inkludert streaming- og filservere, er nå plassert i Digiplex sitt datasenter på Ulven. Digiplex har siden starten i 2001 aldri hatt nedetid, noe som øker sikkerheten både på sending og ved lagring av materiale. Alle våre streaminger vil bli utført med en LiveU-senderenhet. Denne har i tillegg til å være koblet til kablet og trådløst nett, 4g-kort til alle tre mobilnettene i Norge. Den skifter sømløst mellom disse og velger automatisk nettverket som har høyest båndbredde.

Sendekontroll

I takt med økte krav til stabilitet og kvalitet på våre livesendinger og våre kunders behov for mer avan- sert og tilpasset streaming har vi nå etablert et kon- trollrom for overvåking og fjernstyring av våre stream- inger, et såkalt Master Control Room eller MCR.

Ved alle sendinger har vi en dedikert tekniker tilstede i vårt MCR, som sørger for alt vedrørende sendingen fungerer som det skal. Denne teknikeren har direkte toveiskommunikasjon med produksjonen i felten, og har i tillegg full kontroll på lyd- og bildemiks samt fargekorreksjon.

En annen av hovedoppgavene til vår sendekontroll er å sørge for at sendingen blir distribuert til riktig kanal. Ved hasteoppdrag blir dette spesielt viktig. Da settes sendingen opp og alt er klart lokalt idet foto- grafen ankommer åstedet og kobler seg opp.

Alt kjerneutstyr i tilknytning til streaming og data- håndtering er plassert på et sikkert datasenter, noe som ytterligere sikrer en avbruddsfri sending.

Apollo

Vår trekamerapakke for streaming er en alt-i-ett-løsning for kvalitetsdekning av små og mellomstore arrangementer som pressekonferanser, kvartalsrapporter, paneldebatter og lignende.

Med kompakte kameraer og en bildemikser med opptil ti innganger, er vi sikret en svært kostnadseffektiv løsning av høy kvalitet som lett kan skaleres opp om behovet er til stede. I tillegg til selve kameraproduksjonen, tilbyr vi egen lydpakke med trådløse mygger og håndholdte mikrofoner.

Produksjonsenheten er svært kompakt og kan med- bringes som spesialbagasje på ordinære flyavganger. Det gir oss svært stor fleksibilitet og kort responstid på produksjoner over hele landet. Apollo har direkte toveiskommunikasjon med vår sendekontroll som er bemannet under hver sending.

© 2020 Trippel-M levende bilder AS   |   996 658 619 MVA